ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ KAΘΕ EKΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ                                                              

Το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ της εκλογικής περιφέρειας ___________________ δημιουργήθηκε και νομιμοποιείται ως νομική προσωπικότητα από τον πολιτικό συνασπισμό <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> που ιδρύθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με Γεν. Πρωτ. 974/28/1/2020 με έδρα την Ελλάδα – Αθήνα Κλεισθένους 277 Γέρακας Αττικής, τηλ. 2130284225 κιν. 6934888831 site www.hellinismos.com.                  .                                                                                                                                                                     

Η ΕΔΡΑ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ είναι στην __________________________________________________                                                                                                     

Η φιλοσοφία και ο σκόπός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ταυτίζεται με την φιλοσοφία και το πολιτικό πρόγραμμα του <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ> που επιδιώκει την πολιτική εξουσία να την ασκούν ουσιαστικά οι πολίτες με ένα ΛΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.                                                                     

Oι πολίτες της εκλογικής περιφέρειας ______ που θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν το πολιτικό ΚΙΝΗΜΑ του Νομού τους, δεν θα περιμένουν να βρεθεί ένας μεσίας, ένας αρχηγός, ένας ηγέτης για να τους σώσει, ούτε δέχονται την πλήρη υποταγή και εξάρτησή τους από τα κόμματα και δεν θα γίνουν πειθήνιοι και υποτακτικοί ψηφιακοί σκλάβοι και δεν θα κάθονται άπραγοι και βουβοί ώστε να υπομένουν όλα αυτά που τους συμβαίνουν αλλά με το ΚΙΝΗΜΑ τους θα πάρουν την πολιτική εξουσία της εκλογικής τους περιφέρειας στα χέρια τους. Έχουν συνειδητοποιήσει και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν χρειάζονται κανένα κομματικό αρχηγό. Χρειάζονται απλά να ΕΝΩΘΟΥΝ σε επίπεδο στόχων και εθνικών σκοπών κάτω από το λάβαρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που ανήκουν και τον <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ>. Αυτός θα είναι ο ηγέτης τους και αυτή Θα είναι η ηγεσία του Αγώνα τους. Οι άνθρωποι από τη φύση τους έχουν ανθρώπινες αδυναμίες και όταν έχουν και κάποια εξουσία αυτές πολλαπλασιάζονται. Πολλές φορές πολιτικά πρόσωπα που εμπιστεύθηκαν οι πολίτες, εξαγοράστηκαν και τους πρόδωσαν.                                                                           

Ο κάθε πολίτης που πλαισιώνει το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του νομού του, είναι ισότιμο μέλος και γίνεται πλέον ένας μικρός ηγέτης και έτσι όλοι μαζί γίνονται ένα ισχυρό πλήθος. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΟΣ και έχουν ως λάβαρο την ιδεολογία του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, την ίδια σημαία τον ίδιο παρανομαστή, τους ίδιους στόχους. Και με μαθηματική επιβεβαίωση τα κλάσματα αθροίζονται και γίνονται ομώνυμα όταν έχουν τον ίδιο παρανομαστή. Μόνο έτσι ως πολίτες και ως λαός θα αποφασίζουν για την επιβίωσή τους.                                                                                                                                       

Με το παρόν ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ρυθμίζονται και καθορίζονται οι ασφαλιστικές δικλίδες ώστε η ιδεολογία να γίνει και πράξη.                                                                                                                                                   

1) Όλοι οι πολίτες είναι ισότιμοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα.                                                                                       

2) Για πρακτικούς λόγους ανατίθεται από τον <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> με εξουσιοδότηση, η διαχείριση σε κάποιο επαγγελματικό γραφείο της εκλογικής περιφέρειας, που θα λειτουργεί ως νόμιμος εκπρόσωπος, γιατί κάποιος πρέπει να υπογράφει για δράσεις και διάφορες ενέργειες που θα νομιμοποιούν το ΚΙΝΗΜΑ.                                                                                                                                 

3) Μπορούν να δημιουργούνται διάφορες επιτροπές από τα μέλη για να διευκολύνουν διαδικασίες ψηφοφορίας όταν πρόκειται να παρθούν κάποιες αποφάσεις με πλειοψηφία μεταξύ των πολιτών στα πλαίσια της ιδεολογίας και του σκοπού του κινήματος που καθορίζεται από το παρόν καταστατικό.                                                                                                                                                                  

 4) Το κίνημα και τα μέλη του μέσω κάποιας επιτροπής που θα εκλέξουν, μπορούν να διαχειριστούν ένα ταμείο για τα λειτουργικά τους έξοδα που θα προέρχεται μόνο από εθελοντικές προσφορές των μελών και όχι εγγραφές μελών οι οποίες θα είναι δωρεάν.                                        

5) Ο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση ούτε και υποχρέωση προς το ΚΙΝΗΜΑ και τα μέλη του. Εάν στο μέλον επιδοτηθεί από κρατική χρηματοδότηση, θα επιδοτεί αναλογικά και τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που θα λειτουργούν σε διάφορους Νομούς.                                                                              

6) Όταν προκηρυχτούν οι εκλογές, επειδή ο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> δεν χρηματοδοτείται και δεν έχει ταμείο, για να καλύψει τα έξοδα των εκλογών, παράβολα. ψηφοδέλτια, μεταφορικά και τα λοιπά, θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος βουλευτής να πληρωσει 500 ευρώ.                                                                 

7)  Όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές θα πρέπει να υπογράψουν δύο έγγραφα.  Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα δεσμεύεται εφ όσον εκλεγεί να εισπράτει μόνο δυο χιλιάδες ευρώ και με τα υπόλοιπα χρήματα που θα περισσεύουν να διατεθούν για την πρόσληψη νέων με αξιοκρατικά κριτήρια ώστε να πλαισιώσουν την βουλευτική ομάδα του κάθε βουλευτή.                               

 Το άλλο έγγραφο θα είναι μία ειδική εξουσιοδότηση που θα υποχρεώνει τον βουλευτή σε παραίτηση εάν αθετεί τους όρους του ιδιωτικού συμφωνητικού που υπέγραψε.                                                                                                                                                               

 Τώρα το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ……….. σε αντίθεση με τα κόμματα που χωρίζουν τους πολίτες για να τους αποδυναμώνουν, ΕΝΩΝΕΙ τους πολίτες της εκλογικής τους περιφέρειας για να αποκτήσουν την εκλογική δύναμη που θα τους δώσει την εξουσία να κυβερνούν οι ίδιοι την περιφέρειά τους και με τα άλλα ΚΙΝΗΜΑΤΑ των άλλων νομών να ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.                                                                                                                                          

Αθήνα 14/7/2022                                Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ντάλιος.

Τα Κινήματα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ Κλεισθένους 277 Γέρακας τηλ. 6934888831. Νομική προσωπικότητα Εισαγγελία Αρείου Πάγου Γεν. Πρωτ.974/28/1/20. O KOIΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> Eπιδιώκοντας να εκφράσει τους νέους της...

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ>....

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 

              ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ από το ΛΕΥΚΟ και ανήκει τώρα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ>, που Νομιμοποιείται σύμφωνα με το...

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΤΕΧΝΩΝ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΤΕΧΝΩΝ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ 1) Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΤΕΧΝΩΝ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ είναι κοινωνικοπολιτικό πρόγραμμα του πολιτικού κόμματος – ΛΕΥΚΟ –που τώρα συμμετέχει στον πολιτικό συνασπισμο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> Νομική Προσωπικότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με...

Άρθρα και Νέα

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ.                                                                                                         . Δυσοίωνες προβλέψεις για την ύφεση στην Ελλάδα ... www.ant1news.gr › watch ›...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (αυτό το κείμενο γράφτηκε το 2015 και είναι επίκαιρο και σήμερα.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Ελληνίδες...

ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Μία λαϊκή ρήση λέει.. ( άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς ή διάβασε να μορφωθείς για να προκόψεις.) Αλήθεια τι φταίει που εμείς σαν λαός αποτύχαμε. Η χώρα μας χρεωκόπησε και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποφέρουν. Μία άλλη...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ

Το  ΛΕΥΚΟ.  είναι ο μόνος κοινωνικοπολιτικός  φορέας  της παγκόσμιας  ιστορίας που ανήκει αποκλειστικά και  μόνο  στους πολίτες της Χώρας του, σύμφωνα με το υπ΄αριθ.906, επίσημο κρατικό έγγραφο και το καταστατικό του και εκπροσωπεί νομίμως Κοινωνικές Ομάδες Ελλήνων...

Κατηγορίες

Ενισχύστε την Προσπάθεια

Ποσό
 EUR