Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ

Απρ 30, 2020

Ο ρόλος μας είναι καθαρά οργανωτικός σε αντίθεση με τα κόμματα εξουσίας και επιδιώκουμε έμπρακτα τη Λαϊκή Εξουσία, αφού πιστεύουμε ότι
μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, υπάρχουν πολύ πιο  ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική.

Είναι η εξέλιξη του ΛΕΥΚΟΥ ψηφοδελτίου, αφού η παραδοσιακή Λευκή ψήφος έχει το νόημα της Συνειδητής διαμαρτυρίας, αλλά ΤΩΡΑ και το νόημα πολιτικής πρότασης.

Είμαστε η πολιτική Δύναμη που το έργο μας είναι πολύ μεγαλύτερο, από το όποιο πολιτικό Κυβερνητικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα τουλάχιστον από το 1989 που ιδρύθηκε το ΛΕΥΚΟ.

Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι Έλληνες πολίτες μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι στην Πατρίδα μας και όλοι μαζί να παλέψουμε δίνοντας τη μάχη….

– Κατάργηση όλων των προνομίων που υπάρχουν, αρχής γενομένης από  τους ίδιους τους Βουλευτές. (Βουλευτική ασυλία – φοροαπαλλαγές – απαλλαγές διοδίων, επικοινωνιών και άλλων αγαθών). Άρθρο 86-62.

– Μείωση των Βουλευτών του κοινοβουλίου από 300 σε  200.

– Με το ποσοστό του 20% το Ελληνικό κοινοβούλιο να απαρτίζεται από Εργάτες, Αγρότες, Ιδιωτικούς υπαλλήλους, Συνταξιούχους κτλ και όχι οι Βουλευτές να είναι μόνο Γιατροί, Δικηγόροι και Οικονομολόγοι.

– Να εφαρμόζεται το Σύνταγμα άρθρο-άρθρο κατά γράμμα και όχι αναθεώρηση αυτού.

– Διαγραφή των χρεών των Ελλήνων πολιτών ως αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης από τις τοκογλυφικές απαιτήσεις των τραπεζών και από τις παράνομες ανακεφαλαιοποιήσεις τους.

– Να κατασχεθεί η περιουσία όλων των υπεύθυνων πολιτικών που υπήρξαν ενεργά μέλη της Βουλής τα τελευταία 40 χρόνια, για οικονομικά εγκλήματα κατά της Πατρίδας μας.

– Να αξιοποιήσουμε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, ώστε η Ελλάδα να γίνει πόλος έλξης όλου του πλανήτη και ταυτόχρονα οι Ολυμπιακοί Αγώνες να επιστρέψουν και να παραμείνουν στο τόπο που γεννήθηκαν.

– Να δώσουμε κίνητρα στην Ναυτιλία μας ώστε η έδρα τους να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε όλα τα εμπορικά και φορτηγά πλοία να κυματίζει πλέον η Ελληνική Σημαία σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

– Να δώσουμε την δυνατότητα στους Έλληνες εμπόρους και επιχειρηματίες να αμύνονται συλλογικά για τα επαγγελματικά, ατομικά και περιουσιακά δικαιώματά τους, τα οποία δυστυχώς τώρα δεν προστατεύονται από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας. Να κατοχυρώσουν τα δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

– Να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τον Εθνικό μας πλούτο (Δασικό, ορυκτό και θαλάσσιο) και να αναπτύξουμε την Αγροτική και Κτηνοτροφική παραγωγή που αποτελεί κυρίαρχο πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας και να επανακάμψει η βιομηχανική παραγωγή από Ελληνικές βιομηχανίες, καθώς επίσης και την πλήρη αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας. (παράγουμε 25000 προϊόντα).

– Να επαναφέρουμε δίκαιη φορολόγηση, ώστε οι πολίτες να φορολογούνται αντίστοιχα των δυνατοτήτων τους και οι φόροι να αποδίδονται ξανά πίσω στην κοινωνία με έργα, παροχές και ασφάλεια αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες θα συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

– Ο προσανατολισμός μας να έχει σαν κέντρο, τις προτεραιότητες της ζωής των πολιτών και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

– Να αποκαταστήσουμε τα προνόμια των πολύτεκνων οικογενειών, λόγω δημογραφικού τεράστιου προβλήματος και υπογεννητικότητας στην Πατρίδα μας, εφαρμόζοντας το άρθρο21 του Συντάγματος.

– Να δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εξάλειψη της γραφειοκρατίας, αναδιοργανώνοντας το Κράτος και την Δημόσια Διοίκηση.

– Να ανασυγκροτήσουμε το σάπιο τραπεζικό σύστημα.

– Να επαναθεμελιώσουμε την Παιδεία, την Κοινωνική Ασφάλιση, τον κλάδο της Υγείας και την Εργασία.

– Να διασφαλίσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας, δίχως να είμαστε ένας χώρος ελεύθερης εισόδου – εξόδου από ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών.

– Να αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια για το πως μας βάλανε στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, διακόπτοντας ταυτόχρονα τα χρέη προς το ΔΝΤ και να γίνει διαγραφή του παράνομου Δημοσίου χρέους που όλοι γνωρίζουν ότι δόλια το δημιούργησαν.

– Την διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών από τον 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ. είναι ένα θεσμοθετημένο πολιτικό οικοδόμημα που οι βάσεις του είναι οι οργανωμένες κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών.

Ο ρόλος του ΛΕΥΚΟ είναι καθαρά οργανωτικός και συντονίζει την κοινωνικοπολιτική συλλογική δράση των πολιτών και σε αντίθεση με τα κόμματα εξουσίας, επιδιώκει έμπρακτα τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ γιατί πιστεύει ότι μεταξύ των Ελλήνων πολιτών υπάρχουν πολύ πιο ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική.

Το ΛΕΥΚΟ ιδεολογικά είναι λευκό, είναι καθαρό – γιατί δεν εγκλωβίζεται σε περιχαρακωμένες ιδεολογίες – εξωπραγματικές θεωρητικολογίες.
ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ και κατοχύρωσε πνευματικά την ιδεολογία του ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ – πολιτική έννοια ανεξάντλητη, διότι συμπεριλαμβάνει όλες τις ερμηνείες και τα οράματα που πηγάζουν από τον τίτλο της.

Το ΛΕΥΚΟ είναι επί πλέον και η εξέλιξη του ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ και αυτό αποδεικνύεται με πολιτική λεπτομερή ανάλυση και ιστορικά γεγονότα.
Με το ΛΕΥΚΟ η παραδοσιακή λευκή ψήφος αποκτά το νόημα που πάντα επιθυμούσαν οι ψηφοφόροι της.

Όχι μόνο το νόημα της συνειδητής διαμαρτυρίας, αλλά και το νόημα πολιτικής πρότασης.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ που είναι ταυτισμένο με την λαϊκή συνείδηση και την εκφράζει αποδεδειγμένα επί 27 χρόνια, υπηρετώντας τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, αξιοποιώντας και την Ευρωπαϊκή νομιμοποίησή του ως θεσμοθετημένος διεθνής κοινωνικοπολιτικός οργανισμός, δημιούργησε ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΑ όπως:

1.  το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ υπό την αιγίδα του ΟΗΕ με σκοπό να ενώσει τις γυναίκες της Ευρώπης, ώστε να γίνουν μία τεράστια πολιτική δύναμη για να επιρεάζουν θετικά τις διεθνείς αποφάσεις.

2. την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ με σκοπό να ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  και επί πλέον ως ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ που δικαιούται να συμμετάσχει στις εκλογές για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, να διεκδικήσει επί πλέον έδρες από όλες τις χώρες με ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ που κατοικούν στο εξωτερικό.

Το ΛΕΥΚΟ πιστεύει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Στις 8 Ιανουαρίου 2015 εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, το ΛΕΥΚΟ κατέθεσε εγγράφως στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον  Άρειο Πάγο, τις παρακάτω πολιτικές αρχές και θέσεις.

1. Δεν αποδέχεται την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας.
2. Θεωρεί αυτονόητες και αναγκαίες τις έννοιες της Εθνικής αξιοπρέπειας και Εθνικής συνείδησης.
3. Δεν αποδέχεται τις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες εξοντώνουν οικονομικά τους πολίτες της χώρας μας και οδηγούν την πατρίδα μας σε οικονομικό αδιέξοδο και σε πλήρη εξάρτηση από τους δανειστές μας.

Το ΛΕΥΚΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ……

> Ανακτήσει η Πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και να  δημιουργηθεί μία Κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ίσες ευκαιρίες.

> Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια το πως μας βάλανε στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης και στα δεσμά της ανακύκλωσης δανείων με τοκογλυφικούς όρους.

> Να επανέλθει δίκαιη φορολόγηση, ώστε οι πολίτες να φορολογούνται αντίστοιχα των αντικειμενικών δυνατοτήτων τους και οι φόροι να αποδίδονται ξανά πίσω στην Κοινωνία με έργα, παροχές και υψηλό επίπεδο Δημόσιας Παιδείας, Υγείας και Ασφάλειας.

> Να προστατευθεί ο Εθνικός Πλούτο μας, να αναπτυχθεί η χειμάζουσα από την Αγροτική και Κτηνοτροφική παραγωγή με κίνητρα ώστε να αποτελεί κυρίαρχο πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας, καθώς επίσης και για να ανακάμψει η βιομηχανική παραγωγή από Ελληνικές βιομηχανίες.

> Να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα είναι χώρα, με σύνορα, εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, με συγκεκριμμένες οικονομικές, κοινωνικές και πληθυσμιακές αντοχές και όχι απλά ένας χώρος ελεύθερης εισόδου και εξόδου με ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών.

> Να προωθηθεί μία Πατριωτική Εξωτερική Πολιτική στα πλαίσια της οποίας θα θωρακιστεί η πατρίδα από αλυτρωτικές διεκδικήσεις γειτονικών χωρών και να δοθεί μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για τους Κύπριους αδελφούς μας.

> Να επανέλθει το όραμα της αλληλέγγυας και δημοκρατικής Ενωμένης Ευρώπης που έχει σβήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα δεν είναι παρά μία ολιγαρχία των ισχυρών κρατών που υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία των επί σχεδίου αποδυναμωμένων κρατών στο τραπεζικό σύστημα.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟ  ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ>

Συμμετέχουμε στις κοινωνικές  Ομάδες των τοπικών οργανώσεων        ή των τοπικών Κινημάτων και συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας γινόμαστε μέλη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ>.       ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΥΚΟ. Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τα Κινήματα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ Κλεισθένους 277 Γέρακας τηλ. 6934888831. Νομική προσωπικότητα Εισαγγελία Αρείου Πάγου Γεν. Πρωτ.974/28/1/20. O KOIΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> Eπιδιώκοντας να εκφράσει τους νέους της...

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ KAΘΕ EKΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ KAΘΕ EKΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ                                                               Το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ της εκλογικής περιφέρειας ___________________ δημιουργήθηκε και νομιμοποιείται ως νομική προσωπικότητα από τον πολιτικό συνασπισμό...

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ>....

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 

              ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ από το ΛΕΥΚΟ και ανήκει τώρα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ>, που Νομιμοποιείται σύμφωνα με το...

Άρθρα και Νέα

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ.                                                                                                         . Δυσοίωνες προβλέψεις για την ύφεση στην Ελλάδα ... www.ant1news.gr › watch ›...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (αυτό το κείμενο γράφτηκε το 2015 και είναι επίκαιρο και σήμερα.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Ελληνίδες...

ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Μία λαϊκή ρήση λέει.. ( άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς ή διάβασε να μορφωθείς για να προκόψεις.) Αλήθεια τι φταίει που εμείς σαν λαός αποτύχαμε. Η χώρα μας χρεωκόπησε και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποφέρουν. Μία άλλη...

Η ΕΝΝΟΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ. . Σύμφωνα με την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία το θύμα αποδεδειγμένης αδικοπραξίας δικαιούται να καταγγείλει το γεγονός και να...

Κατηγορίες

Ενισχύστε την Προσπάθεια

Ποσό
 EUR