ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Απρ 5, 2020
eu flag

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί.
Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.
Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Αρχικά στις προσεχείς Ευρωεκλογές οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα είναι μόνο Έλληνες που κατοικούν στις Ευρωπαϊκές χώρες. Διευκρινίζω ότι και οι Κύπριοι είναι Έλληνες.
Οι Έλληνες που θα πάρουν το χρίσμα από το ΛΕΥΚΟ, θα δεσμευτούν εγγράφως να υπηρετούν τις αποφάσεις των κοινωνικών ομάδων των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και πάνω απ όλα τα συμφέροντα της χώρας μας.

Είχαμε ως χώρα 22 έδρες και μας αφαίρεσαν μία συν 6 της Κύπρου. Μετά τις 25 Μαϊου του 2014 οι Ελληνικές έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορούν ουσιαστικά να γίνουν περισσότερες, αφού θα εκλέξουμε Έλληνες ευρωβουλευτές και σε άλλες χώρες.
Όσοι Έλληνες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στη χώρα που κατοικούν, να επικοινωνήσουν με το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στα τηλέφωνα 2130284225, 2130284225 κιν. 6934888831, 6934888831 ή στο email: k_ntalios@hotmail.com.
ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Συμπατριώτες ενημερώστε όσους Έλληνες γνωρίζετε που κατοικούν σε Ευρωπαϊκές χώρες.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα Ευρωπαϊκά κόμματα είναι μόνο συνασπισμοί που απαρτίζονται από πολιτικά κόμματα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα που είναι αυτόνομο είναι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες για να το στηρίξουν γιατί είναι αποκλειστικά δικό τους αφού σύμφωνα με το καταστατικό του είναι υποχρεωμένο να υπηρετεί τις αποφάσεις των κοινωνικών ομάδων των Ελλήνων και επί πλέον με επίσημο κρατικό έγγραφο από την ίδρυσή του έχουν παραχωρηθεί όλα τα δικαιώματά του στον Ελληνικό Λαό.
Για να ικανοποιήσουμε εύλογα ερωτήματα που δεχόμαστε τηλεφωνικά, έως ότου αναρτηθούν όλες οι λεπτομέρειες στο site του ΛΕΥΚΟ, σας αναφέρουμε ότι το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αναβαθμιστεί γιατί απέκτησε με νέους νόμους που ψήφισε περισσότερες εξουσίες.
Σχεδόν τα πάντα θα ρυθμίζονται από αυτό. Οι έδρες που θα έχει είναι 751 και η κάθε χώρα έχει τις εξής. ΑΥΣΤΡΙΑ 18 – ΒΕΛΓΙΟ 21 – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 17 – ΓΑΛΙΑ 74 – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 96 – ΔΑΝΙΑ 13 – ΕΛΛΑΔΑ 21 – ΕΣΘΟΝΙΑ 6 – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 73 – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 11 – ΙΣΠΑΝΙΑ 54 – ΙΤΑΛΙΑ 73 – ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ 26 – ΚΡΟΑΤΙΑ 11 – ΚΥΠΡΟΣ 6 – ΛΕΤΟΝΙΑ 8 – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 11 – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 6 – ΜΑΛΤΑ 6 – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 21 – ΠΟΛΩΝΙΑ 51 – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 21 – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 32 – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 13 – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 8 – ΣΟΥΗΔΙΑ 20 – ΤΣΕΧΙΑ 21 – ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΙΑ 13 -.
Επειδή οι Ευρωπαίοι είναι αδιάφοροι και απέχουν από τις εκλογές, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε έδρες από τις άλλες χώρες και η επιρροή μας θα είναι πολύ σημαντική γιατί ουσιαστικά θα ελέγχουμε την πλειοψηφία και όλες τις αποφάσεις. Αυτό θα το πετύχουμε εάν όλοι οι Έλληνες αυτό το στόχο τον κάνουμε Εθνικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ.Οι Έλληνες που κατοικούν έστω και προσωρινά σε Ευρωπαϊκές χώρες, δεν συμφέρει να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές μέσω πρεσβείας υποψήφιους στην Ελλάδα γιατί και να μην ψηφίσουν οι Ελληνικές έδρες πάλι 21 θα είναι.
Πρέπει να ψηφίσουν οπωσδήποτε στη χώρα που κατοικούν για να εκλέξουν και άλλους Έλληνες και να αποκτήσουμε περισσότερες έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όσοι θέλουν να ψηφίσουν σε Ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να υποβάλουν μία απλή αίτηση ώστε να μεταφερθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα.
Όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι, πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από τώρα ώστε να έχουν την νομιμοποίηση. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. Για να πετύχουμε πρέπει να βοηθήσετε ο καθένας όπως μπορεί.

Τα Κινήματα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, είναι η ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή πολιτική δράση των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων πολιτών που εκφράζει όλα τα κοινωνικά κινήματα και τις Ενώσεις πολιτών. Δημιουργήθηκε και νομιμοποιείται ως νομική πολιτική προσωπικότητα πολιτικό εκλογικό...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ Κλεισθένους 277 Γέρακας τηλ. 6934888831. Νομική προσωπικότητα Εισαγγελία Αρείου Πάγου Γεν. Πρωτ.974/28/1/20. O KOIΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> Eπιδιώκοντας να εκφράσει τους νέους της...

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ KAΘΕ EKΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ KAΘΕ EKΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ                                                               Το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ της εκλογικής περιφέρειας ___________________ δημιουργήθηκε και νομιμοποιείται ως νομική προσωπικότητα από τον πολιτικό συνασπισμό...

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ>....

Άρθρα και Νέα

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ.                                                                                                         . Δυσοίωνες προβλέψεις για την ύφεση στην Ελλάδα ... www.ant1news.gr › watch ›...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (αυτό το κείμενο γράφτηκε το 2015 και είναι επίκαιρο και σήμερα.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Ελληνίδες...

ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Μία λαϊκή ρήση λέει.. ( άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς ή διάβασε να μορφωθείς για να προκόψεις.) Αλήθεια τι φταίει που εμείς σαν λαός αποτύχαμε. Η χώρα μας χρεωκόπησε και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποφέρουν. Μία άλλη...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ

Το  ΛΕΥΚΟ.  είναι ο μόνος κοινωνικοπολιτικός  φορέας  της παγκόσμιας  ιστορίας που ανήκει αποκλειστικά και  μόνο  στους πολίτες της Χώρας του, σύμφωνα με το υπ΄αριθ.906, επίσημο κρατικό έγγραφο και το καταστατικό του και εκπροσωπεί νομίμως Κοινωνικές Ομάδες Ελλήνων...

Κατηγορίες

Ενισχύστε την Προσπάθεια

Ποσό
 EUR